Tarieven

Online Consultatie heeft 4 verschillende chatpakketten. Deze pakketten zijn onbeperkt geldig. Je kunt een basispakket kopen voor een korte consultatie, maar ook een pluspakket kopen voor een langconsult of meerdere consulten.

 

Basispakket: 20 minuten € 20,00

Normaal pakket: 40 minuten € 40,00

Extra pakket: 60 minuten € 55,00

Plus Pakket: 90 minuten € 80,00 

De tarieven zijn inclusief 21% btw.

 

Je dient eerst via IDEAL een chatpakket te kopen. Na het kopen krijg je een factuur. Deze factuur kun je indienen bij je zorgverzekeraar zodat de consult vergoed wordt. Hiervoor zijn wij dan wel genoodzaakt jouw naam en adres te vragen, zodat dit op factuur komt en de zorgverzekeraar je kan uitbetalen. Dit geldt niet voor anoniem chatten! 

 

Vergoeding zorgverzekering

De praktijk is aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen. Dit betekent dat je er zeker van kunt zijn dat je bij onze praktijk een verantwoorde professionele behandeling krijgt. In veel gevallen, afhankelijk van je polis, dekken zorgverzekeraars een deel van de kosten. Informeer vooraf bij je eigen zorgverzekeraar of dat inderdaad zo is. Als je de AGB-code praktijk doorgeeft, kan je verzekeraar gemakkelijk de registratie bij de beroepsvereniging vinden.

AGB-code praktijk: 90-56679

 

Beroepsverenigingen 

De praktijk is aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie (NVAGT)

European Association for Gestalt Therapy (EAGT)

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) licentiecode 901115R