Diensten

Online Consultatie biedt online zelfhulp aan. Wij bieden deze hulp aan iedereen met psychische, sociale problemen of klachten. Als je je bij ons aanmeldt voor online zelfhulp, dan brengen wij je in contact met een hulpverlener. Natuurlijk gebeurt dit altijd op een anonieme, veilige en laagdrempelige wijze.

Als klantgerichte hulporganisatie bieden wij online diensten aan, welke allemaal gericht zijn op zelfhulp. Je kunt gebruikmaken van de onze dienst : Live chatten met een hulpverlener. Wij werken enkel met professionele hulpverleners. Bij ons ben je dan ook zeker van een professioneel advies op maat. Door gebruik te maken van een van onze chatdiensten, krijg je een duidelijk antwoord op je vragen

Altijd bereikbaar

Online Consultatie is 7 dagen per week van 09.00 tot 23.00 uur bereikbaar. Dit betekent dus dat je altijd en overal kunt praten met een hulpverlener. Ons team bestaat uit een ruim bestand van vaste hulpverleners met een eigen specialisatie. Wij richten onze hulpverleningsdiensten op drie gebieden:
- Individu en ontwikkeling
- Relatie en huwelijk
- Jeugd en gezin 

Door aan te geven welke psychische of sociale problemen je ervaart, kunnen wij je in contact brengen met de juiste hulpverlener. Deze heeft een ruime kennis op het gebied van jouw klachten. Je kunt zelf ook bepalen met welke hulpverlener je graag wilt praten. In het "consulenten" zie je in welke onderwerpen elke hulpverlener is gespecialiseerd.

Chatdiensten voor iedereen

De eerste drie minuten na je aanmelding kun je gratis chatten met een hulpverlening. Daarna kun je een gesprekspakket kopen. Dit doe je door op de button "minuten kopen" te klikken. Online Consultatie wil graag een luisterend oor bieden aan iedereen met of zonder problemen. Om deze reden hanteren wij een zeer betaalbaar tarief voor onze chatdiensten. Hierdoor zijn wij bereikbaar voor iedereen.