Klanten waarderingen

Voor ons, het team van onlineconsultatie.nl is de waardering van onze klanten ontzettend belangrijk. Als online hulpverlenend platform zijn wij vanzelfsprekend erg begaan met onze klant en zijn daarom pas tevreden als de klant dat is.

Beoordelingen geplaatst door onze gebruikers

Bedankt voor de tijd die jullie in me hebben gestoken. Dankzij jullie advies ben ik uit een diep dal geklommen en heb ik weer zin in het leven! 

--Julie --

Na een vechtscheiding kwam ik in een diep dal terecht, waar ik niet meer uit leek te komen. Gelukkig wees een vriend me op onlineconsultatie. Ik besloot om me hier aan te melden en kwam in contact met een hulpverlener die echt een keer naar me luisterde. Ze gaf me adviezen en opdrachten waar ik iets mee kon doen en waardoor ik weer meer zelfinzicht kreeg. Dankzij haar advies ben ik uit mijn depressie geraakt en voel ik me weer de oude, zelfs nog beter.

--Antoine --

Mijn ex kampte met een verslaving waar hij niet vanaf kwam. Dit kostte mij ontzettend veel energie en ik kon maar niet van hem loskomen. Gelukkig liet een consultant van onlineconsultatie mij inzien dat ik echt voor mezelf moest kiezen en hoe ik dat moest doen. Nu heb ik me losgemaakt van mijn ex en heb ik voor mezelf gekozen. Dankzij dit platform is mijn leven positief veranderd.

--Twannie --

Ik had nogal weinig zelfvertrouwen door dingen die in het verleden zijn gebeurd. Hier wilde ik graag aan werken, maar ik had geen zin om naar een psycholoog te gaan. Toen ben ik online gaan zoeken naar hulp en kwam ik op dit platform terecht. Ik heb nu 3 keer gechat en ik merk al dat de adviezen echt iets met me doen.

--Robin --

Ik heb altijd pech gehad met relaties en in mijn nieuwe relatie was ik bang dat me weer hetzelfde zou overkomen. Ik wilde van die verlatingsangst af, want het had invloed op mijn relatie. Door de hulp van Vedrana ben ik van die angst afgekomen en voel ik me zekerder in deze relatie.

--Ruth --

Ik heb nogal wat financiele problemen en wist niet meer goed hoe ik alles moest aanpakken. Ik werd er depressief door. Op een avond was ik wat aan het surfen en kwam op dit platform terecht. Dat is mijn redding geweest. De hulpverlener gaf me zo’n goed en bruikbaar advies dat ik de volgende dag gelijk aan de slag ben gegaan met de problemen. Ik heb nog een lange weg te gaan, voordat de financien op orde zijn, maar het begin is er.

--Jules --

Ik ben geweldig geholpen. Na slechts een paar keer chatten met de consultant zit ik weer veel lekkerder in mijn vel. Superbedankt!

--Bo --

Zo fijn dat je hier direct geholpen wordt en geen dagen of weken hoeft te wachten op hulp. Ik raad dit platform iedereen aan die last heeft van mentale problemen.

--Lisa --

Ik heb nogal wat overgewicht en wilde graag afvallen. Alleen was het voor mij altijd moeilijk om er echt iets aan te doen. Toen ik weer in een vreselijke dip zat, heb ik me ingeschreven op onlineconsultatie, omdat ik echt aan mijn problemen wilde werken. Er werd hier eindelijk echt een keer naar me geluisterd en ik kreeg een zeer bruikbaar advies. Nu ben ik positiever over mezelf en ben echt iets gaan doen aan mijn overgewicht. Zo sport ik nu drie keer per week.

--Helen --

Mijn man is vreemdgegaan. Ik heb het hem vergeven, maar het was lastig om het te vergeten. We bleven er ruzies over houden. Door de hulp op dit platform ben ik eruit gekomen en heb ik meer zelfinzicht. Dankzij deze hulp is onze relatie weer goed.

--Francis --

Wat ben ik blij dat ik op dit platform terecht ben gekomen. Na een zeer moeilijke periode ben ik nu weer positief, voel ik me fitter en straal ik weer. En dat allemaal dankzij deze online zelfhulp!

--Doortje --

Ik was ontslagen en kwam in een depressie terecht waar ik maar moeilijk uitkwam. Op een dag was mijn partner het zat en eiste dat ik hulp ging zoeken. Ze wees me op onlineconsultatie. Iets waar ik haar zeer dankbaar voor ben. Ik ben hier supergoed geholpen en er werd echt een keer naar me geluisterd. Ik kon echt gericht aan mijn depressie werken en ben er nu weer helemaal bovenop.

--Joost --