ayse yazilitas

Eenzaamheid

Opvoeding

Persoonlijkheid

Relatieproblemen

Identiteitsvragen

Over deze consulent

Een goededag, 

Ik ben Ayse Yazilitas en ik heb sinds 2014 een praktijk voor relatie en gezinstherapie in Oss. In de praktijk werk ik samen met drie collega's met ieder een eigen specialisme. In de praktijk wordt gewerkt met empowerment. Dit houdt in dat de cliënten weer leren om te beschikken over de kracht, macht en competenties in hun eigen leven. Dat vermogen wordt bepaald door bijvoorbeeld kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen. Maar ook door de ruimte die zij van de omgeving krijgen. Elk mens heeft dit vermogen, ook al lijkt het soms van niet en ook al voelt iemand die om hulp komt vragen dat zelf niet. De kunst is om de eigen kracht te gaan ontdekken.

In de praktijk wordt aandacht geschonken zowel aan de persoon zelf, als voor het cliëntsysteem. Door ervaringsgericht te werken met een actieve en persoonlijke beroepshouding krijg ik snel het vertrouwen van mijn cliënten. Door systeemgericht te werken, ervaren cliënten een vertrouwde en directe aanpak.

Ook tijdens de online consultatie gebruik ik dezelfde methode. Mijn visie is ongeacht wat je bent of hoe je bent geworden, de belangstelling naar wie je in het echt bent, er uit te kunnen halen.

 

ONLINE

 

Zaterdag    18.00 - 22.00 uur

(Door de weeks op afspraak) 

 

Met deze consulent kun je chatten in de volgende talen:

- Nederlands

- Turks 

- Engels