Hulp en advies

Ben je erg onzeker? Heb je last van een depressie? Ben je de laatste tijd angstig? Kan je je scheiding niet goed verwerken? Of zit je ergens anders mee? Dan staan de professionals van Online Consultatie voor je klaar. Voor hulp en advies op het gebied van psychische klachten en problemen ben je bij ons op de juiste plek. Op ons platform voor zelfhulp is er altijd wel een hulpverlener online die tijd voor je maakt, naar je luistert en je adviezen geven.

Met onze online zelfhulp helpen wij je om inzicht te krijgen in je mentale gezondheid. Onze professionals geven je bruikbare adviezen en hulpmiddelen om zelfstandig aan jezelf te werken. Hierbij kun je denken aan tips, informatie, doelgerichte oefeningen, testen en verhalen van lotgenoten. Door actief met je klachten aan de slag te gaan, voorkom je dat de problemen of zorgen nog groter worden. Je hebt dan weer de regie over je eigen leven.

 

Professionele hulpverleners

Online Consultatie werkt enkel met professionele hulpverleners, die een gedegen opleiding hebben gevolgd. Iedere hulpverlener heeft weer een eigen specialisme. Hierdoor kunnen wij je dus altijd in contact brengen met de juiste hulpverlener. Je krijgt dan ook altijd hulp en advies op maat.

 

De voordelen van online zelfhulp

Het is al vele malen bewezen dat online zelfhulp zeer effectief is. Mensen die online zelfhulp inschakelen worden vaak beter en veel efficiënter behandeld online hulp en advies van Online Consultatie biedt je tal van voordelen, zo is het:

- Flexibel 
- Anoniem
- Professioneel
- Betaalbaar

 

Flexibel

Ons online zelfhulpplatform is 7 dagen per week van 9.00 tot 23.00 uur bereikbaar. Jij bepaalt dus zelf waar en wanneer je behoefte hebt aan een gesprek met een hulpverlener.

 

Anoniem

Onze hulpverleners zijn er voor je om jou te voorzien van doelgerichte hulp en advies. De gesprekken die je met hen voert zijn geheel vertrouwelijk. Je kunt hier anoniem aan deelnemen en hoeft je echte naam niet op te geven. Dit mag je helemaal zelf bepalen.

 

Professioneel

Als professioneel zelfhulpplatform werken wij uitsluitend met gediplomeerde en ervaren hulpverleners. Je bent er dan ook zeker van dat je op een professionele wijze wordt geholpen en een passend advies krijgt.

 

Betaalbaar

Wij willen bereikbaar zijn voor iedereen met een psychische hulpvraag. Om deze reden hanteren wij dan ook een zeer betaalbaar tarief voor onze online zelfhulp.