fatma tastan

Gedragsproblemen

Opvoeding

Relatieproblemen

Over deze consulent

Hallo, ik ben Fatma Tastan. Ik heb HBO SOCIAL WORK Maatschappelijk Werk en Dienstverlening afgestudeerd in 2009 aan de Hogeschool AVANS ’s-Hertogenbosch met de  Minor op Sociaal Pedagogisch Hulpverlening. 

Ik heb breed werkervaring in het werkveld Algemeen Maatschappelijk Werk en het Schoolmaatschappelijk werk. Ik bied o.a. licht opvoedkundig ondersteuning aan, ik voer kindgesprekken en ben een groepstrainer voor volwassenen als voor de kinderen. Tevens werk ik systeemgericht, ik leg de aandacht op het onderzoeken van hulpbronnen in het netwerk (familie, vrienden, buren) 

Het oplossingsgerichte vragen stellen is mijn basismethodiek. Door deze manier van vraagstelling krijgt de persoon de mogelijkheid om zelf oplossingen voor zijn probleem te vinden. De persoon in zijn kracht zetten is de uitgangspunt.

Ik ben gecertificeerd voor de Triple P, PositiveParenting Program op niveau 3. Dit is een vlotte praktische programma, met de aandacht op het positief opvoeden, Tips en Tops die het opvoeden helpt structuur brengen. Opvoedstress van ouders vermindert doordat er aandacht wordt gegeven aan wat er WEL goed gaat, met zo min mogelijk aandacht op het negatieve.  Door grip op de opvoeding, verbetert doorgaans de relatie tussen partners en ouders en het kind. Het KIND staat centraal, geef hem of haar de aandacht die zij behoeven en nodig hebben om optimaal in groei te blijven. 

Momenteel ben ik in opleiding voor de Kindercoach aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.  

 

Heb ik je interesse gewekt? 

Ik sta voor je vraagstukken klaar op de donder- en vrijdagavonden van 20.00 tot 23.00uur.  

  

ONLINE

Ma 20.00 - 21.00 uur
Di  20.00 - 21.00 uur
Wo 20.00 - 21.00 uur

 

Met deze consulent kun je chatten in de volgende talen:

- Nederlands

- Turks

- Engels